Seuraavat ottelut 6.9.2014
Klo 11.00 SBS Horna - SBT PaPo
Klo 14.00 SBS Horna - Urho
Klo 16.00 Blasters - SBS Horna
Pelipaikka
Äänekoski
pirullisen hyvää salibandyä

Kuukausi arkisto

Uuteen nousuun

HTT:n huhut sählypiireissä kertovat SBS Hornan lopettaneet karkelot miesten alasarjoissa.


Tieto ei missään nimessä pidä paikkaansa, joukkue on hakenut uutta puhtia pienen tauon kautta.
SBS Hornan esitykset viime kaudella ei nelosessa olleet kovin vahvoja, kausi päättyi pettymykseen eli putoamiseen vitosdivariin. Kesän aikana Horna-miehistö on kokenut isoja muutoksia, muutama mies on siirtynyt muualle ja tilalle on tullut tukku uusia nimiä muista joukkueista. Uusista vahvistuksista uutisoidaan vasta kauden kynnyksellä, se on varmaa että “pirupaidat” eivät tule ensi kaudella helposti pisteitä luovuttamaan vihulaisille…