SBS Horna

Salibandyseura Horna Ry on vuonna 2006 perustettu salibandyn erikoisseura. Tavoitteenamme on pelata pirullisen hyvää salibandyä.

Visiomme ja arvomme

Visiomme on olla seura, jonka toiminta on korkealaatuista ja esimerkillistä. Arvoihimme kuuluvat mm. yksilön ja yhteistyön arvostus.

Horna-Organisaatio

Hallituksen puheenjohtaja:
Kari Kaksonen

Sihteeri:
Pasi Karuaho

Talous:
Miika Meijanen

E-mail:
etunimi.sukunimi@sbshorna.fi

Postiosoite:
Salibandyseura Horna Ry
PL 57
40801 Vaajakoski

Y-tunnus: 2024066-9

pirullisen hyvää salibandyä

Info

Lokakuussa 2005 seuran syntysanat lausuttiin Sir Veskun ja Sir Karun toimesta Kylpylähotelli Peurungan parkkipaikalla Laukaassa, erään kuuman ja kostean sählyturnauksen jälkeen. “Pitäisiköhän meidän perustaa seura ja alkaa pelaamaan salibandyä oikeassa sarjassa?”

Muutaman viikon kuluessa kävi ilmi, että oli olemassa joukko muitakin tekemistä kaipaavia pallisteja, joiden epäurheilullisuutta hohkavan ulkokuoren alla kyti piilevä kipinä halusta pelata salibandya virallisella sarjatasollakin, kunhan vain olisi oikeanlainen porukka. Tuumasta siirryttiin nopeasti toimeen ja alkuvuodesta 2006 oli porukka kasassa.

Seuran virallista rekisteröintiä varten piti perustajajäseneksi saada kolmaskin henkilö, siksi pyöreän pöydän ääreen istahti myös yhdistysritareista jaloin, Gabor Gemini (Kari). Joukkueen nimi SBS Horna syntyi alkutalvesta 2006 useamman tunnin kestäneen (lue epätoivoisen) ideariihen tuloksena ja perustamisasiakirjat lähetettiin Patentti- ja rekisterihallitukseen.

Yhteenvetona joukkueen historiasta todettakoon, että pelaaminen on ollut (epä)säännöllisen tiivistä alusta lähtien. Pelin laatu on kai valitettavasti päässyt kehittymään muun toiminnan ohessa kuin varkain (jos ei huimasti, niin kuitenkin merkittävästi). Ensimmäisen kauden aktiivinen ydinporukka on vakiintunut ja on entisestään kasvamassa levittääkseen pirullisen hyvän salibandyn sanomaa.