Kiitos!

SBS Hornan kivijalka on vahvoissa yhteistyökumppaneissa, kunnianhimoisesti toimivassa seurassa ja intohimoisesti pelaavassa joukkueessa.

Kumppanimme mahdollistavat sen että seuraamme ja joukkuettamme pystytään kehittämään määrätietoisesti sekä pitkäjänteisesti.

pirullisen hyvää salibandyä

Kumppanimme

Hytaflex Oy:

Hytaflex Oy on v 1996 perustettu hydrauliikka-alan tekninen maahantuoja, joka edustaa johtavia eurooppalaisia, amerikkalaisia ja japanilaisia johdinkomponenttivalmistajia.
Hytaflex Oy kuuluu Etola-Yhtiöihin.

Printcenter:

Printcenter on myymälämainonnan materiaaleihin erikoistunut tuotantolaitos Vaajakoskella, Jyväskylän maalaiskunnassa. Printcenterin tuotanto koostuu pääasiassa painotuotteista, muovituotteista ja hyllyrakenteista, jotka kaikki voidaan tuottaa samassa talossa, tarvittaessa yhdistellen eri osa-alueiden osaamista. Tuotevalikoima Printcenterillä on pohjoismaiden laajin ja se sisältää useita erikoistuotteita, joita ei kukaan muu Suomessa valmista. Myymälämainonnan lisäksi osa tuotannosta ohjautuu eri teollisuudenalojen tuotannon tueksi.

Kespet Oy :

Kespet Oy on kansainvälinen, teknisen eristysalan johtava yritys Suomessa. Kespet Oy valmistaa ja kehittää eristeiden päällystys- ja alusraudoitusjärjestelmiä sekä harjoittaa eristystarvikkeiden ja -materiaalien jälleenmyyntiä.

Lassila & Tikanoja Oyj:

Lassila & Tikanoja on erikoistunut ympäristönhuoltoon sekä kiinteistöjen ja laitosten tukipalveluihin. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa, Latviassa, Venäjällä ja Norjassa. L&T:n liikevaihto vuonna 2006 oli 436 miljoonaa euroa. L&T työllistää 8600 henkilöä, joista 2100 työskentelee ulkomailla. Yhtiö on listattu OMX Pohjoismaisessa Pörssissä.

L&T on monipuolinen ja vastuullinen ympäristönhuollon osaaja. Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ympäristönhuollon sekä kiinteistöjen ja laitosten ylläpidon tarpeisiin. Emme tyydy vain noudattamaan ympäristölainsäädännön vaatimuksia, vaan tavoitteenamme on edelläkävijyys ympäristön huoltajana.

Descom Oy:

Asiakkaan menestys on Descom Oy:n liiketoiminnan kulmakivi. Descom Oy:n ohjelmistoratkaisut ja -palvelut auttavat asiakasta parantamaan merkittävästi kilpailukykyään. Descom Oy:n tavoitteena on pitkäaikaiset ja syvälliset asiakassuhteet-yhdessä tekemällä syntyy parhaat tulokset. 

Descom Oy:n korkeatasoinen osaaminen keskittyy IBM:n ohjelmistoteknologiaan-heidän noin 50 asiantuntijalla on yhteensä noin 140 IBM- ja Sun/Java-sertifikaattia. Descom Oy:n ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, joustavuus ja ammattiylpeys. Descom Oy on IBM:n kumppaniohjelmassa korkeimmalla Premier-tasolla. Läheinen yhteistyö IBM:n kanssa takaa käyttöön viimeisimmän tietämyksen, uusimmat teknologiat ja IBM:n asiantuntijapalvelut.

Jyväskylä Sinfonia:

Jyväskylä Sinfonian tapaa tulkita säveltaidetta on luonnehdittu useissa yhteyksissä monipuoliseksi. Monipuolisuus välittyy yleisölle ohjelmiston värikkyytenä ja aitona kiinnostuksena musiikkiin. Vuonna 1955 perustetun orkesterin historiaan sisältyy monia vaiheita, joissa sen rooli on vaihdellut yksityisestä toimijasta kunnalliseen organisaatioon.

Jyväskylä Sinfonia konsertoi kotimaassa myös Jyväskylän ulkopuolella sekä toimii Keski-Suomen alueooperan orkesterina

Anticimex Oy:

Yrityksen missio kertoo siitä, että sen toiminta perustuu palveluihin, joilla on vaikutus ihmisiin ja yhteiskuntaan, tavalla tai toisella. Anticimexin tavoitteena on aina ollut ihmisten hyvinvoinnin turvaaminen. Kehitämme jatkuvasti uusia tapoja torjua ja ehkäistä sekä kodeissa että liiketiloissa esiintyviä ongelmia, jotta kenenkään ei tarvitsisi huolehtia elinympäristönsä turvallisuudesta.Uusin askel kohti terveellistä elinympäristöä on elintarvikkeiden turvallisuuden varmistaminen. Haluamme huolehtia siitä, että kuluttajat ja yritykset tiedostavat kuinka tärkeä osa elintarvikehygienialla on jokapäiväisessä elämässämme.Haluamme tehdä Euroopasta terveellisemmän elinympäristön ennaltaehkäisemällä tuhoeläinten, haitallisen kosteuden, homeen ja bakteerien aiheuttamia ongelmia.

Uponor:

Uponor Suomi Oy on yksi johtavista rakennus- jaympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi valmistamme tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

Stena Metalli Oy:

Stena Metalli Oy on yksi Suomen johtavista kierrätysyhtiöistä. Yhtiö tarjoaa laatu- ja ympäristövaatimukset huomioonottavia raudan, värimetallien ja ruostumattoman teräksen kierrätysratkaisuja. Yhtiö jalostaa ja kierrättää teollisuuden, kaupan ja kuntien hukkamateriaaleja kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Stenan kanssa on helppo toimia, Stena toimii kehityksen kärjessä ja on luotettava yhteistyökumppani. Kansainvälisen organisaation avulla asiakkaille pystytään tarjoamaan palveluja, jotka tuovat sekä ympäristöllistä että taloudellista hyötyä.

Online Solutions Oy:

Online Solutions Oy on vuodesta 1994 toiminut Jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan asiantuntijayritys.Online Solutions on vakavarainen, kannattava ja nopeasti kasvava yritys. Olemme panostaneet vahvasti tuotekehitykseen, minkä tuloksena on syntynyt luotettavia ja monipuolisia tuotteita ja palveluita yritysten, yhdistysten ja muiden organisaatioiden sähköisten liiketoimintojen toteuttamiseksi. Vahva osaaminen, valmiit tuotepaketit sekä asiantunteva asiakaspalvelu toimivat saumattomasti yhdessä. Toimintaperiaatteemme on olla asiakkaan aktiivinen kumppani liiketoiminnan sähköisessä kehittämisessä, antaa asiantuntijaneuvoja internetin ja mobiilipalveluiden hyödyntämismahdollisuuksista sekä toteuttaa valmiit ratkaisut läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa.